Kurpitsataco

Kokeile herkullista kurpitsataco-reseptiä, jossa nyhtökurpitsa tuo makua ja monipuolisuutta ateriaasi. Sopii täydellisesti hampurilaisiin ja tacoihin. Valmista nyt!

1 myskikurpitsa

2 valkosipulinkynttä

öljyä

suolaa ja pippuria

1 pkt (8kpl) tortillapohjia

1 ruukku korianteria

2 jalapenoa

1 paprika

1 prk guacamolea

Nyhtökurpitsa on herkullinen vaihtoehto, joka muistuttaa pulled porkia. Sitä voi hyödyntää monenlaisissa ruoissa, kuten hampurilaisissa tai tacoissa. Kokeile tätä innostavaa reseptiä!

1. Esilämmitä uuni 225 asteeseen.

2. Pese kurpitsa huolellisesti ja halkaise se pitkittäin. Käytä lusikkaa rihmojen ja siementen poistamiseen. Kuori kurpitsa ja pilko ne tasakokoisiksi kuutioiksi.

3. Yhdistä kurpitsakuutiot, pilkotut valkosipulinkynnet, öljy ja mausteet. Paahda uunissa noin 25 minuutin ajan, kunnes kurpitsa on pehmeää.

4. Pilko paprika, jalapeno ja korianteri ja yhdistä ne kulhossa. Purista mukaan limen mehua.

5. "Revi" kurpitsakuutiot kahden haarukan avulla, jotta niistä tulee irtonaisia.

6. Täytä tortillapohjat nyhtökurpitsalla, guacamolella ja muilla haluamillasi täytteillä.

Nauti joka suupalasta!

Annosmäärä: 4Valmistusaika: 45 minNoin 1,70€ per annos

Tietoja reseptistä

valmistusaika:
45 min
annosmäärä:
4