Tunturikeitto Resepti

Valmista maukas tunturikeitto, joka hurmaa syksyisessä tunnelmassaan. Helppoa ja nopeaa - vain 30 minuuttia! Kokeile herkullista reseptiä nyt!

KEITTOPOHJA:

4 perunaa

2 porkkanaa

1 palsternakka

2 sipulia

6 dl lihalientä

50 g juustoa

3 dl kermaa

suolaa ja pippuria

1 pussi savuporosuikaleita

leipäkuutioita (tuoretta tai jo kuivahtanutta)

Tunturikeitto – Täydellinen syksyn tunnelmaan!

1. Aloita keittopohjan valmistelu: Pese, kuori ja leikkaa perunat, porkkanat ja palsternakka sormenpään kokoisiksi paloiksi.

2. Lohko sipuli ja lisää se kattilaan juuresten kanssa. Keitä ainekset pehmeiksi lihaliemessä.

3. Kun juurekset ovat kypsiä ja hieman jäähtyneet, soseuta ne sauvasekoittimella liemen kanssa tasaiseksi.

4. Kiehauta keitto uudelleen lisäämällä juusto ja kerma, ja mausta suolalla sekä pippurilla.

5. Paloittele savuporosuikaleet pieniksi kuutioiksi. Kuumenna ne kuivalla pannulla, kunnes liha alkaa luovuttaa öljyä.

6. Lisää pannulle leipäkuutiot ja paahda niitä savuporojen kanssa miedolla lämmöllä, kunnes leipä on saanut kevyen paahtuneen pinnan.

7. Tarjoile keitto kuumana, päälle paahdetut savuporokuutiot ja leipäkuutiot.

Valmistusaika
: 30 min

Tietoja reseptistä

valmistusaika:
30 min
annosmäärä:
4
Made in Webflow