Tonnikala Pasta
Valmista tonnikalapasta tuorejuustolla vain 20 minuutissa! Tämä resepti yhdistää kaprikset ja tonnikalan herkulliseksi ateriaksi. Kokeile Essin suosikkia ja ihastu!
300 g pastaa
2 prk tonnikalaa
1 sipuli
ripaus oreganoa, timjamia ja rosmariinia
ripaus suolaa ja pippuria
200 g yrtti-tuorejuustoa
30 g kapriksia
1 rkl hunajaa
1 sitruunan mehut
Tonnikalapasta on täydellinen valinta kiireiseen arkeen! Tämä yksinkertainen resepti on Rosan reseptitaituri Essin ehdoton arkiruokasuosikki.
1. Sekoita kulhossa yrtti-tuorejuusto, kaprikset, hunaja ja sitruunan mehu. Käytä sauvasekoitinta saadaksesi sileän tahnan.
2. Kuullota pannulla hienonnettu sipuli. Lisää pannulle tonnikala ja mausta kuivatuilla yrteillä: oregano, timjami ja rosmariini. Keitä samaan aikaan pasta suolatussa vedessä ja säästä yksi desilitra keitinvettä.
3. Kun pasta on al dente, yhdistä se tonnikalan kanssa. Lisää juusto-kapristahna sekä pastan keitinvesi ja sekoita huolellisesti. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
4. Koristele annokset tuoreella timjamilla ja tarjoile!
Annosmäärä: 4
Valmistusaika: 20 min