Tonnikala Pasta

Valmista tonnikalapasta tuorejuustolla vain 20 minuutissa! Tämä resepti yhdistää kaprikset ja tonnikalan herkulliseksi ateriaksi. Kokeile Essin suosikkia ja ihastu!

300 g pastaa

2 prk tonnikalaa

1 sipuli

ripaus oreganoa, timjamia ja rosmariinia

ripaus suolaa ja pippuria

200 g yrtti-tuorejuustoa

30 g kapriksia

1 rkl hunajaa

1 sitruunan mehut

Tonnikalapasta on täydellinen valinta kiireiseen arkeen! Tämä yksinkertainen resepti on Rosan reseptitaituri Essin ehdoton arkiruokasuosikki.

1. Sekoita kulhossa yrtti-tuorejuusto, kaprikset, hunaja ja sitruunan mehu. Käytä sauvasekoitinta saadaksesi sileän tahnan.

2. Kuullota pannulla hienonnettu sipuli. Lisää pannulle tonnikala ja mausta kuivatuilla yrteillä: oregano, timjami ja rosmariini. Keitä samaan aikaan pasta suolatussa vedessä ja säästä yksi desilitra keitinvettä.

3. Kun pasta on al dente, yhdistä se tonnikalan kanssa. Lisää juusto-kapristahna sekä pastan keitinvesi ja sekoita huolellisesti. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

4. Koristele annokset tuoreella timjamilla ja tarjoile!

Annosmäärä: 4
Valmistusaika: 20 min



Tietoja reseptistä

valmistusaika:
20 min
annosmäärä:
4
Made in Webflow