Äitienpäivän tuorepuuro

Äitienpäivän aamupalalla hemmotellaan äitiä pirkanmaalaisella tuorepuurolla, jossa on käytetty Lampisen luomutilan hiutaleita, Ahon Jogurttia ja Impolan kasvitilan hamppuöljyä. Aamupala kruunataan Terissaaren omena-porkkana -luomutäysmehulla.

Ainesosat

(1 annos)

Laita kulhoon raparperijogurtti ja hiutaleet. Sekoita ja anna tekeytyä muutama tunti tai yön yli jääkaapissa. Laita tarjoilukulhoon, lisää päälle kotimaisia tai itsepoimittuja marjoja pakasteesta. Valuta päälle hunajaa ja hiukan hamppuöljyä. Nauti Terissaaren (http://www.terissaari.fi/ )omena-porkkana -luomutäysmehun kera.

Ohjeet

Laita kulhoon raparperijogurtti ja hiutaleet. Sekoita ja anna tekeytyä muutama tunti tai yön yli jääkaapissa. Laita tarjoilukulhoon, lisää päälle kotimaisia tai itsepoimittuja marjoja pakasteesta. Valuta päälle hunajaa ja hiukan hamppuöljyä. Nauti Terissaaren omena-porkkana -luomutäysmehun kera.